Productontwikkeling

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Als wereldleider en internationaal leverancier van dakproducten, heeft Monier de doelstelling continu haar technische kennis uit te diepen om oplossingen op maat te kunnen bieden in alle landen waarin we aanwezig zijn.

EXPERTS IN KWALITEIT

Aan de basis van onze strategie ligt het eigen Technisch Centrum in Crawley (nabij London, U.K.), waar onze experts beroep doen op bijzondere ontwikkelingsmethoden. Op die manier wordt ons continu streven naar innovatie en kwaliteit daadwerkelijk vorm gegeven. Een unicum in de sector van (hellende) daken!

De 46 landen waarin Monier is vertegenwoordigd bundelen meer dan 50 jaar ervaring in dakbedekking. Wij hebben meer werknemers in dienst die dagelijks instaan voor productontwikkeling en knowhow omtrent hellende daken dan gelijk welke andere dakleverancier, waar ook te wereld.

Voortdurend worden onze dakpannen en componenten getest en verder op punt gesteld zodat ze voldoen aan de nieuwste normen qua functionaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en esthetiek. Het Technisch Centrum van Monier werkt daarom steeds nauw samen met onze productontwikkelaars, ingenieurs en marketing specialisten wereldwijd zodat alle producten en systemen voldoen aan alle technische vereisten en boven alles de eisen inwilligen (of overtreffen) waarvoor ze zijn ontworpen.

Deze inspanningen stellen ons in staat om hoogkwalitatieve producten af te leveren met een maximum aan toegevoegde waarde, voor een maximale klantentevredenheid op lange termijn.

Ons voortdurend streven naar kwaliteit vertaalt zich in diverse domeinen: