Monier hult zijn klassieker in innovatieve tint leigrijs

De nieuwe slogan van dakspecialist Monier is niet voor niets ‘Altijd meer mogelijk’. Een nog ruimer kleurenpalet voor zijn keramische dakpannen bijvoorbeeld. Want op Batibouw stelt Monier met trots zijn klassieker, de stormpan Postel 20, in de nieuwe tint leigrijs voor. Een zachte, gesofisticeerde grijstint, trendy en tijdloos tegelijk, die perfect samengaat met zowel hedendaagse als traditionelere bouwstijlen. 

MEER DUURZAAMHEID, MEER ESTHETIEK 

Dankzij zijn ruim aanbod aan dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie- en zonne-energiesystemen en dankzij het feit dat Monier het als enige aandurft om op zijn dakpannen 30 jaar productgarantie én 15 jaar daksysteemgarantie te verlenen, kan je met Monier zeker zijn van een uiterst duurzaam dak.  

Maar omdat het ook voor een groot deel het uitzicht van je woning bepaalt, wil je uiteraard dat je dak niet alleen van perfecte kwaliteit is, maar ook dat je dakbekleding perfect aansluit bij je persoonlijke smaak en bij de stijl van je woning. Precies daarom dat Monier continu blijft investeren in de ontwikkeling van nog meer dakpanmodellen, afwerkingen en kleuren. 

Op Batibouw 2017 stelt Monier de nieuwe tint leigrijs voor zijn klassieker Postel 20 voor: het ultieme bewijs dat de dakspecialist de lat inzake kwaliteit en inzake esthetiek bijzonder hoog blijft leggen.  

GESOFISTICEERDE LOOK 

Monier ontwikkelde de nieuwe tint leigrijs op vraag van bouwheren en architecten die op zoek zijn naar dakpannen in een natuurlijke kleur maar met een uitgesproken karakter. Dankzij zijn zachte en gesofisticeerde uitstraling speelt de nieuwe kleur leigrijs perfect op die vraag in.  

Bovendien oogt de leigrijze pan trendy en tijdloos tegelijk, en gaat de tint dus harmonieus samen met alle soorten bouwstijlen, zowel in nieuwbouw als in renovatie. 

POSTEL 20 

Het panmodel waarop Monier de nieuwe kleur leigrijs als eerst toepast, is dat van de stormpan Postel 20, dé referentie onder de stormpannen die robuustheid combineert met een elegant, strak en vriendelijk design.  

Een klassieker qua vormgeving, maar een innovatieve pan qua techniek. Want de nieuw ontworpen kop- en zijsluitingen verzekeren een betere waterafvoer en voorkomen bij wind zo maximaal mogelijk het insijpelen van regen. Bovendien kent de Postel 20 een unieke panspeling in de breedte en de hoogte, waardoor hij uiterst makkelijk te verwerken is en – behalve voor nieuwbouwprojecten – ook uitermate geschikt is voor renovatieprojecten.

De Postel 20 bestond reeds in drie varianten: natuurrood naturel, rustiek engobe en double black engobe. Vanaf Batibouw 2017 komt daar dus een vierde variant in leigrijs bij. 

Meer info: op Batibouw, paleis 5, stand 5.101.