Monier betaalt op Batibouw tot 300 euro voor je dak!

GOED NIEUWS VOOR WIE DAKPLANNEN HEEFT EN DE BEURS BEZOEKT - KRIJG TOT 300 EURO VOOR JE DAK!

Monier geeft particuliere bouwers en verbouwers een financieel duwtje in de rug. Wie de stand van Monier bezoekt en achteraf  minimum 80 m² Monier-kleidakpannen koopt, krijgt 150 euro terugbetaald. In combinatie met isolatiepanelen Clima Comfort Plus verdubbelt de cashbackwaarde zelfs tot 300 euro.

ZO KRIJGT U UW DAKCHEQUE TER WAARDE VAN € 150 (MONIER-KLEIDAKPANNEN) OF € 300 (MONIER-KLEIDAKPANNEN EN MONIER CLIMA COMFORT PLUS): 

 1. Vul uw aanvraagformulier in op de stand van Monier op Bouwinnovatie (stand 724) - Batibouw (Paleis 5 – stand 101).
 2. Dit persoonlijke aanvraagformulier wordt op de stand ondertekend door een Monier-medewerker (pas dan is dit formulier geldig).
 3. Na realisatie van uw dakproject stuurt u ons voor 31/01/2018 een kopie van de aankoopfactuur (met duidelijke vermelding van gebruikte materialen in detail) die dateert uit de periode 20/1/17 t.e.m. 31/12/16, samen met uw origineel aanvraagformulier (met handtekening van een Monier-medewerker) en het rekeningnummer waarop dient te worden teruggestort (in te vullen op deze kortingbon).
 4. Monier controleert de aanvraag en stort het bedrag van € 150 of € 300 op het aangegeven rekeningnummer op het formulier indien aan alle actievoorwaarden is voldaan.

DE ACTIEVOORWAARDEN

 • Actie voorbehouden aan particulieren.
 • Enkel geldig via bezoek aan de beursstand van Monier op Bouwinnovatie 2017 (stand 724) - Batibouw 2017 (Paleis 5 – stand 101).

  • De actie -€ 150 is geldig voor alle dakprojecten van minimum 80 m² gerealiseerd in België en geldt voor voor alle kleidakpanmodellen van Monier in alle beschikbare afwerkingskleuren.
  • De actie -€ 300 is geldig voor alle dakprojecten van minimum 80 m² gerealiseerd in België en geldt voor bovenvermelde kleidakpanmodellen in alle beschikbare afwerkingskleuren in combinatie met Monier Clima Comfort Plus, het nieuwe 2-in-1-systeem voor dakisolatie langs buiten van Monier, waarbij in één paneel zowel het dampdoorlatend onderscherm als Resol-schuim als isolator vervat zitten, en dat daarmee de meest thermisch performante oplossing op de markt vormt (tot 30% t.o.v. PUR en tot 50% t.o.v. minerale wol).

 • Slechts 1 deelname (kortingbon) per project en aanvrager toegestaan.
 • Actie niet cumuleerbaar met eventuele andere acties en/of voorwaarden.
 • Deelnemers gaan akkoord dat het gerealiseerde project kan worden gefotografeerd door Monier als referentiewoning (folders, website, etc.) zonder hiervoor een vergoeding van gelijk welke aard te ontvangen.
 • Deelnemen aan deze actie impliceert het integraal aanvaarden van de actievoorwaarden.
 • Monier respecteert de wet op de privacy en gebruikt de gegevens enkel voor intern gebruik in het kader van deze promotieactie en eventuele verdere opvolging ervan.