Belgian Roof Day

Monier staat op de Belgian Roof Day met het “verwerkingsgemak” van haar NIEUWE onderdakfolie Spirtech® Maximum 2+ en de Stormpan Postel 20.

Met zowel dakpannen als daksysteemcomponenten, dakisolatie- en zonne-energiesystemen streeft Monier ernaar om vakmannen totaaloplossingen in handen te geven om daken van a tot z te plaatsen en af te werken. Bij al die oplossingen staan kwaliteit en verwerkingsgemak centraal.

De stormpan Postel 20 van Monier vormt al langer een schoolvoorbeeld van deze kwaliteit en dit verwerkingsgemak. Deze pan, beschikbaar in natuurrood, rustiek engobe en double black, combineert robuustheid met een elegant design. De speciaal ontworpen kop- en zijsluitingen verzekeren een betere waterafvoer en voorkomen bij wind zo veel mogelijk het insijpelen van neerslag. Bovendien is Monier Postel 20 eenvoudig in verwerking (unieke panspeling in breedte en hoogte), waardoor hij uitermate geschikt is voor renovatieprojecten.

Dezelfde kwaliteit en hetzelfde verwerkingsgemak staan ook centraal bij de nieuwe universeel toepasbare waterkerende en dampdoorlatende onderdakfolie Monier Spirtech® Maximum 2+. Die is niet alleen voorzien van 2 geïntegreerde kleefstroken aan de boven- en de onderkant om de verwerking zo makkelijk mogelijk te maken, ze is eveneens duurzamer dan ooit dankzij haar 3 lagen: een dampdoorlatende PU-coating, een polyestervlies én in het midden een wapening, waardoor men zeker kan zijn van extreem hoge trek- en nagelscheursterkte.

Meer weten? Kom dan naar de Belgian Roof Day, Brussels Kart Expo Groot-Bijgaarden – STAND 83. 

Download

Belgian Roof Day Flyer

Date: 07.02.2017 | Size: 662Kb