20 jaar garantie op Wakaflex®

Vanaf nu 20 jaar garantie op loodvervangende dakaansluiting WAKAFLEX®!

Geen enkel product ter vervanging van loden dakaansluitingen (opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen, dakvensters…) is zo snel te verwerken en zo duurzaam als WAKAFLEX® van MONIER. De aansluitingsband is zelfvulkaniserend en rekbaar en staat garant voor een perfecte hechting. Bovendien is WAKAFLEX® vormvast, waterdicht en langdurig weerbestendig. En dat alles zonder dat gebruik hoeft te worden gemaakt van lood en het daarbij horende gereedschap. Met MONIER, toonaangevend producent van dakpannen, daksysteemcomponenten en isolatiesystemen, kon u altijd al zeker zijn van duurzaamheid en topkwaliteit. Dat bewijzen de productgarantie van 30 jaar op de pannen en de unieke systeemgarantie van 15 jaar op de weerbestendigheid van het dak al sinds jaar en dag. Met de 20 jaar garantie op WAKAFLEX® die MONIER vanaf Batibouw 2013 geeft, kan u gegarandeerd op beide oren slapen.  

Gegarandeerd de beste loodvervangende dakaansluiting 

Er zijn heel wat factoren die de kwaliteit van een dak bepalen. Een goede, duurzame dakaansluiting is daar één van. En die hoeft tegenwoordig al lang niet meer uit lood te bestaan. Met WAKAFLEX® biedt MONIER u een water- en winddicht, milieu- en gebruiksvriendelijk alternatief waarmee u opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters perfect en vakkundig afwerkt.

WAKAFLEX® is gegarandeerd vormvast en weerbestendig. De metalen wapening loopt door tot aan de randen. Het materiaal blijft hierdoor strak aangesloten in alle richtingen en geeft wind en vocht geen kans tussen aansluiting en dakpannen te komen. Bovendien is WAKAFLEX® bijzonder rekbaar in beide richtingen (ca. 50% in de lengte en ca. 15% in de breedte)!

WAKAFLEX® hecht zich ook perfect op alle plaatsen aan de ondergrond. Aan de randen zijn extra butyl kleefstroken aangebracht om de verwerking bij een vochtige ondergrond te vergemakkelijken.

Op plaatsen waar WAKAFLEX® overlappend wordt aangebracht, treedt vulkanisatie op. Hierdoor is de overlap perfect waterdicht. Verhittings-, las- of plakmiddelen zijn voltooid verleden tijd. De verwerking gebeurt zonder speciaal gereedschap. Schaar en roller volstaan.

WAKAFLEX is beschikbaar in de kleuren bruin, rood, antraciet en loodkleur en in rollen van 5 m x 140 mm, 5 m x 280 mm, 5 m x 370 mm, 5 m x 560 mm en 10 m x 280 mm.

Unieke garanties in de dakenbranche

MONIER biedt al sinds jaar en dag een ruim aanbod dakpannen en daksysteemcomponenten aan die perfect op elkaar zijn afgestemd waardoor unieke garanties kunnen worden verleend.

Naast de productgarantie van 30 jaar op de dakpannen die garandeert dat de dakkpannen en hulpstukken vorstbestendig zijn, waterdicht en bestand tegen breuk, biedt MONIER met name ook, en dat als enige in de sector, een bijkomende garantie van 15 jaar waarbij de weerbestendigheid van de dakbedekking (pannen en toebehoren) wordt gegarandeerd wanneer naast de bedekking van het dak als dusdanig ook alle relevante dakknopen worden uitgevoerd met daksysteemcomponenten van MONIER en verwerkt worden volgens de plaatsingsvoorschriften van het WTCB.

Met de 20 jaar garantie op de loodvervangende dakaansluiting WAKAFLEX pakt MONIER opnieuw met een garantie uit die in ongezien is in de dakensector.

Net zoals de andere garanties, is de 20 jaar garantie op WAKAFLEX volstrekt gratis, staat hij op naam van de huiseigenaar en is hij dus overdraagbaar.

 

Download

Persbericht (PDF)

Date: 07.02.2017 | Size: 202Kb

Download

20 jaar garantie Wakaflex flyer

Date: 07.02.2017 | Size: 530Kb